Monipuolinen ja helppokäyttöinen

ERS Huoneet on monipuolinen ja helppokäyttöinen videoneuvottelujärjestelmä, johon liitytään langattomasti. ERS Huoneet tarjoaa kaikki Zoom-videoneuvottelun upeat ominaisuudet, kuten HD-tasoisen videon ja äänen, langattoman sisällön jakamisen, kalenterin integroinnin Office 365:een tai Google G-Suiteen. Tarvittaessa huoneet voidaan toteuttaa myös Teams:lla.

Interaktiivisilla kosketusnäytöillä varustetut ERS Huoneet antavat osallistujille mahdollisuuden tehdä myös yhteistyötä reaaliaikaisesti. Jos käytössäsi on useampi näyttö, järjestelmä sijoittaa osallistujat ja kokousmateriaalit automaattisesti omille näytöilleen.

ERS Huoneet -kokonaisuus optimoidaan aina jokaiseen tilaan sopivaksi. Huoneet tukevat kahta erillistä kameraa ja niihin voi tarpeen mukaan ketjuttaa jopa seitsemän mikrofonia sekä kytkeä korkeatasoisen, koko tilan kattavan kaiutinjärjestelmän. Helppokäyttöisen hallintatyökalun avulla kaikki ERS Huoneesi ovat hallinnoitavissa etäyhteydellä yhdestä paikasta – pilvestä.

ERS Huoneet on kustannustehokkaampi kokonaisuus kuin vastaavilla ominaisuuksilla toteutettu perinteinen videoneuvottelujärjestelmä. Näin voit varustaa entistä useamman kokoustilan laadukkaalla ja modernilla kokonaisuudella.

Zoom Room toteutus Edukain Aava koulutustilassa

Isoon tilaan toteutettu hybridikoulutusjärjestelmä johon voi osallistua paikan päältä tai täysin etänä. Kaikkien tilassa olijoiden keskustelut kuuluvat myös etänä mukana olijoille.

Hinnat kuvan kokoonpanolla alkaen 11 300 € ja lisäksi Zoom/Teams huonelisenssi noin 500 €/vuosi. (Alv 0%)

Teams Room toteutus Kainuun ammattiopiston neuvottelutilassa

Perinteiseen neuvottelutilaan toteutettu hybridijärjestelmä johon voi osallistua paikan päältä tai täysin etänä. Kaikki esitykset jaetaan langattomasti.

Hinnat kuvan kokoonpanolla alkaen 6 400 € ja lisäksi Zoom/Teams huonelisenssi noin 500 €/vuosi. (Alv 0%)

Aito hybridineuvotteluympäristö

 • Omat näytöt jaetulle materiaalille ja etänä osallistuville
 • Korkealaatuinen kuva ja ääni
 • Langaton liityntä järjestelmään kaikilla käyttäjillä
 • Skaalattavissa pienistä huoneista aina suuriin tiloihin
 • Optiot:
  • Kosketusnäyttö
  • Hahmoa seuraava kamera
  • Lisämikrofonit